miercuri, 25 martie 2009

O zi ploioasa

O zi ploioasa ..... Urasc zilele ploioase cu acea atmosfera bacoviana , cenusie si umeda.
Cum ploua se strica mecanismul....Care? Al circulatiei....Astepti in statie sa vina autobuzul, dap, dar astepti, si astepti , lumea trece fugind pe langa tine dupa alte autobuze , deh, ploua si nu prea vor sa fie udati.
Mda si -mi "place " la nebunie cand autobuzele vin unul dupa altul , se tin scai , sa nu se piarda , ca deh , ploua....
Si mai imi "place " la nebunie cand stai in statie si se posteaza cineva fix in fata ta , acoperind unghiul de vizualizare , ca vrea sa vada ce autobuz o sa vina....., si apoi te pui tu in fata acelei persoane ca sa vezi si tu daca trebuie sa alergi sau sa mai astepti autobuzul , si permutarea se face continuu , ca deh , traim in Romania , vorba stiti voi cui, si trebuie sa fie o competitie zilnica de -care pe care-.
Si apare autobuzul , si ma urc , si e aglomeratie , dar cu toate astea , o tanti cu ton obraznic , si ifose de doamna imi zice: Permiteti sa ma asez pe scaun? Asta in conditiile in care nu manifestasem vre-o intentie sa ma asez si doar vroiam sa ma tin de bara , si plus ca pe spatiul respectiv era o pensionara care avea sacosa si flori in mana..... Si cat credeti ca a stat duduia tupeista? Doua statii....Foarte tare .... Data viitoare am sa raspund negativ , sa vedem ce fata o sa faca, sau ce comentariu....
Si pentru ca am ajuns la capitolul calatori de autobuz sau metrou...atunci sa purcedem.
Ma enerveaza fitele domnisoarelor ce se considera printesele strazii, care nu concep sa renunte la purtatul gentii pe antebrat nici in metrou , nici in autobuz, ca deh , trebuie sa vada tot metroul ce geanta are ea , da????
Ma enerveaza persoanele ce calatoresc cu mijloacele de transport in comun , care datorita unei lipse de educatie crunta , dar si a unei mai mari lipse de comunicare (in mod sigur nu vorbesc cu prietenii , cu rudele , cu sine ) vorbesc tare , dar asa de tare ca doua vagoane aud detalii sordide ale conversatiei lor.
Mda, si raman la ideea de inceput , ca nu-mi plac zilele ploioase , deloc .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu