vineri, 20 martie 2009

Maine este ziua mea de nastere.................
Sincer , de ceva vreme, nu ma mai bucura acest eveniment, cu toate ca, imi vine in minte un citat scris pe tricoul unui coleg: "Nu imbatranesti ci iti creste valoarea....".
Poate asa este , poate nu , cine stie , dar, a mai trecut un an din viata mea si mari realizari nu am infaptuit.
Daca ma intrebai cand eram in liceu ce vreau sa ma fac cand voi fi mare, iti raspundeam -femeie de afaceri, daca ma intrebai in anul trei de facultate ce vroiam sa devin , iti raspundeam -in nici un caz inginer, hihihih, si uite asa au trecut anii si chiar am lucrat si lucrez ca inginer.
Nice , isn't it?
Dar latura mea artistica ce impungea timid sa iasa la suprafata , in anii facultatii , simte un pic de vigoare , de viata, acuma, in aceasta perioada, poate ca un raspuns la aceste vremuri grii(pentru cea mai mare parte din populatie ) poate ca un raspuns al dorintei ascunse in mine, de a fi artist.
Mda, si uite asa a mai trecut un an , un an destul de bun, dar anul acesta cum va fi?
O sa aflu desigur ....
Mai nou, citesc blog-urile altora , incerc sa vad cu ce-si umplu ei timpul , daca este cineva interesat de altceva , de inedit, de unicat.
Si da, sunt o multime de handmade-isti, care au blog sau shop online, care creeaza , din placere dar si in scopul promovarii artei lor.
E greu sa fi original , si si mai greu este sa pastrezi unicitatea lucrului facut de tine , a ideii creatoare.
Poate de asta a trebuit sa se nasca un Dali sau un Picasso sau un Rembrandt........

miercuri, 18 martie 2009

Publicitate

Zi de martie ploioasa si friguroasa. Daca sunteti interesati de esarfe pictate unele le puteti gasi dac cautati pe site-ul "stiu pe cineva "