vineri, 3 aprilie 2009


Dimineata, sa te trezesti si sa poti sa te delectezi cu acest deliciu, mmm.....
Nu toti isi permit , dar macar sa visezi la asa ceva , nu strica.
Citeam undeva pe un blog , al Nouriei Nouri, mai precis , cum multumea "prietenelor" pentru ca i-au aratat ce inseamna sa fi prietena. Ma incearca si pe mine aceleasi senzatii, de multumire.
Si mai mult, pana acum cateva zile , singuratatea nu ma apasa , nu -si arata fata insipida si rautacioasa ce-ti secatuieste optimismul, nope. Doar de cateva zile si-a scos capul.....
Or fi semne de imbatranire prematura , de sentimentalism ieftin ? Si retoric ma intreb , unde a disparut femeia ambitioasa ce am fost candva , unde au disparut visele pe care jinduiam sa le implinesc? Sa fie momentul pentru o transformare? Sa renunt la principiile mele, sa renunt la mine , sa devin o senzationala " bitch", ca sa am succes in toate?

joi, 2 aprilie 2009

Sa-mi ridice moralul


Asa ar trebui sa ma simt , dar din pacate nu-i asa. Azi se pare ca am o zi proasta, in ton cu vremea si cu vremurile.
Poate o rasari si soarele pe strada mea , candva...................

miercuri, 1 aprilie 2009

A fi original


Am vazut colectia de inspiratie asiatica a lui Galliano.
Reactia? Uimire , incantare , desfatarea ochilor cu formele , culorile , ideile transpuse in acele haine.
Si m-a lovit un gand : ORIGINAL!
Apoi am cautat si sensul acestui cuvant-definitie conform DEX-
2.
(Despre idei, teorii, opere etc.) Care este propriu unei persoane sau unui autor; neimitat după altcineva; personal, nou, inedit. ♦ (Despre artişti, scriitori, oameni de ştiinţă) Care creează ceva nou, personal, fără a folosi un model făcut de altul.
Concluzia ? Da , a fost original prin propria creatie , prin inspiratie si nu prin copiere.
Am simtit nevoia sa fac acest comentariu dupa ce am zburdat pe numeroase blog-uri si magazine online , vizualizand creatii , creatii, care se vor originale.......si unele mai sunt.

marți, 31 martie 2009


Au inflorit copacii iar gradinile sunt pline de zambile si narcise.....

duminică, 29 martie 2009


O zi frumoasa de primavara ! Si a mai trecut un weekend de vis. Am mai pictat esarfe, cred ca o sa le pictez in continuare , asa de dragul picturii , pentru multumirea de sine , a lucrului facut de mana mea . E provocator sa ai esarfa intr-o nuanta si tu sa alegi modelul si culorile , sa creezi o simbioza intre aceste nuante , sa creezi ceva frumos si placut ochiului, ochilor , caci ma gandeam ca o sa placa mai multor femei.
Si voi continua sa pictez , caci aceasta indeletnicire ma face sa ma simt bine si implinita.