vineri, 13 decembrie 2013

Ganduri de vineri seara...asteptand weekend-ul.

Ganduri de vineri seara...asteptand weekend-ul.
Citeam ca de obicei articole de pe blogosfera, "cornel ilie-avon space", bineinteles. Are baiatul asta un stil de a scrie .....file de poveste , cum le place femeilor. Exact pe gustul lor.
As porni discutia de la doua randuri scrise de el:


"Ea- Măcar să facem cunoştinţă, să ştim cum ne cheamă, dacă tot am vorbit. Eu sunt Laura.”

“El- Eu, Silviu. Poate ne mai vedem. Întâmplător sau nu. Mi-ar plăcea să-ţi aduc liniştea pe care ţi-au furat-o alţii.”
Mi-ar placea sa gasesc o asa persoana...sa-mi spuna ca-mi poate aduce nu doar linistea , dar si sprijinul sau. Si nu numai sa spuna ci  sa o si faca, sa am sentimentul ca putem construi ceva impreuna. Si nu numai sa am sentimentul ci chiar sa construim ceva impreuna. Dap, asta mi-ar placea....
Poate visez, poate aberez...dar asta mi-as dori. Sunt foarte dinamica si prinsa in multe activitati, mereu gasesc ceva de facut si mi-ar placea sa -l gasesc pe el cel care sa-mi spuna : fa o pauza, respira , uita-te si admira ce e in jurul tau. Sa simt ca e alaturi de mine si cand mi-e greu si cand nu mai am putere sa ma lupt cu balaurii din worklife....
Sa ajung acasa si sa gasesc linistea, calmul si mirosul acela de casa locuita de doi oameni adevarati.
Am momente cand plec de la servici si respir aerul curat de afara ca si cum mi-ar fi lipsit de ani intregi, o senzatie de freedom; asta simt cand parasesc locul ala. De cum am iesit din cladire incep sa redevin eu, cea vioaie, dornica de plimbat, de shopping, de filme, de carti. Eu cea creativa, plina de idei, de pozitivism, de umanitate.
Dar unii spun ca sunt prea buna, prea rabdatoare, ca ar trebui sa fiu mai smechera, mai abila sa-mi urmaresc mai bine interesele...pentru ? pentru faima? pentru o pozitie de sef? Am multe haine, prea multe. Am obiecte adunate si cumparate prea multe, multe, multe. Si ? Cand voi disparea de pe lumea asta, le voi lua cu mine? Nope, voi lua cu mine tot ce am trait si am simtit in acesti ani de viata, asa cu bune si cu rele.
Asa ca mi-am propus sa traiesc cat mai multe experiente interesante, sa ma simt cat mai bine posibil, sa traiesc si sa simt cu toata fiinta mea tot ce e frumos pe lumea asta.Un comentariu:

  1. N-aş putea să comentez, cu atît mai puţin să dau sfaturi. Citesc şi atît. Inspiraţie multă îţi urez,

    RăspundețiȘtergere