vineri, 20 decembrie 2013

Trebuie sa ajungi la despartire ca sa-ti dai seama cat o iubesti?Trebuie sa ajungi la despartire ca sa-ti dai seama cat o iubesti?

Da ,asta e intrebarea.
Prietena mea traieste aceste evenimente intense. Si totul a pornit din joaca . Oare ? Te poti juca asa ? Din plictiseala ? Dintr-o fraza aruncata, fara sa te gandesti la ce impact va avea ? Da.
Se pare ca trebuie sa stii ce vorbesti ca apoi sa nu regreti. "Nu am vrut sa spun asta" va fi tardiv.
Ce sa faca ea daca tu i-ai propus sa va despartiti ? A zis da.
Si apoi ti-ai dat seama ca nu vroiai acest lucru. Si mai mult, acum incerci sa-ti ceri scuze si sa o imbunezi cu gesturile tale romantice, care isi pierdusera farmecul cu multa vreme in urma.
Da ,chiar asa, trebuie sa arunci o vorba ca sa vezi ce recul are. Odata ranit sufletul se vindeca foarte greu.
Cu toate acestea ii dau o bila alba, lui. Pentru ca  vrea sa o recastige dupa ce a ranit-o. Vrea sa-i arate ca s-a schimbat, sau ca incearca sa se schimbe.
Asta spune ceva :ca acei ani de relatie nu au  fost degeaba si nu au fost inutili . Sentimentele au existat si mai exista.
Si totusi, chiar trebuie sa te desparti ca sa–ti dai seama cat de mult doresti persoana aceea in viata ta ?

2 comentarii:

  1. Îmi pare rău, nu mai pot participa la o astfel de dezbatere. Pentru mine chiar nu mai este interesant. Poate n-aş crezut una ca asta, dar iată, asta e!

    RăspundețiȘtergere
  2. Marta, eu scriu inspirandu-ma din diverse subiecte reale sau fictive. Incerc sa -mi exersez din nou stilul de a scrie , de a povesti pe care l-am avut odata si pe care nu l-am intretinut. Asa am simtit zilele acestea ca acest exercitiu ma va face sa -mi limpezesc gandurile si ma voi putea exprima din nou in scris , ca si in pictura.

    RăspundețiȘtergere