marți, 1 aprilie 2014

Despre frumusete si oameni

Ganduri stranii ma bantuie in aceasta stare, desi nu ar trebui, dar .....asta e. O zi de luni obisnuita , poate tocmai de aceea, au si aparut. Si am citit ca de obicei pe Radu F Constantinescu, renumitul blogger. Aici am ales sa prezint fraza cea mai expresiva din articolul lui.


Cam dificil in vremurile acestea ,cand esti agasat de clisee si spoturi publicitare. Si totusi daca esti frumos in interior , se reflecta si in exterior. Arati altfel, emani alta vibratie si stare si  energie. Si cum iti dai seama ? Dupa rautatea celor din jur, dupa privirile lor innegrite. Daca atata pot, sunt demni de mila. Nu de a mea .
Ganduri razlete, se plimba prin creierul meu, macar exista si sunt vii. Sa fie de vina cartea "Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine?" Poate. Cartea e interesanta si instructiva, trebuie sa o aprofundez. Jung spunea ca totul ni se trage din copilarie, ei , da , posibil, aceasta carte te face sa te gandesti mai bine , sa analizezi aspectele celui ce pretinzi ca ai devenit. Cu masca sau fara masca?

Rana---------------------              -----------Masca

RESPINGERE.....................................................FUGAR

          ABANDON...........................................................DEPENDENT 

         UMILIRE............................................................MASOCHIST 

           TRĂDARE...........................................................DOMINATOR 

 NEDREPTATE...................................................RIGID
Ramane de vazut

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu