sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Sambata minunata.
 Azi am vazut un film frumos, o poveste cu printese si efecte speciale splendide.
 Disney nu s-a dezis , nici de aceasta data.
Apoi am jucat tenis de masa. Prima data in viata mea. Marturisesc ca mi-a placut mai mult decat mi-am imaginat. O zi de memorat.
Sper sa mai am asa zile.....joi, 16 ianuarie 2014

Da chiar asa tu ce ai face?


Extras din articolul scris de Radu F Constantinescu, cu mici ajustari:

"Nu-i da like. Sun-o. Dăruieste-i o zi minunata alaturi de tine, cu tine. Arata-i cat o pretuiesti si ce inseamna ea pt tine.
Orice broker îţi poate asigura casa, niciunul relatia.
Tandreţea e o formă superioară de curaj. Bărbaţii care au făcut un pic de box sau alt sport de contact înţeleg mai bine că să fii tandru e ca şi cum ai lupta fără gardă. Poţi să primeşti o lovitură devastatoare. Nu mai eşti apărat de carapacea indiferenţei pe care o mimezi atât de bine. Ce-ai face dacă ţi-aş spune că această carapace care te apără de toate stă între tine şi fericire?"

Da chiar asa, ce-ai face???? Eu banuiesc ce ai raspunde, tu? Te provoc!

miercuri, 15 ianuarie 2014

Ganduri de joi seara

Ganduri, ganduri....dupa o zi obositoare. Am reusit sa termin ce aveam de facut , la serv. La scoala am predat o tema la laborator, oboseala,oboseala. Mintea mea vrea relaxare , muuuulta relaxare,sa nu-mi mai pese de nimic. Poate doar de hobby, de culori ,design . Astea ma ajuta sa rezist.
Sa rezist in aceasta lume cenusie, mohorata...pe care o am zilnic in fata ochilor. Oameni care au lingusit si speculat oportunitati pentru a ajunge in functie , fara sa aiba merite. Care nu au caracter..., ci doar interese. Si au o placere sa striveasca oamenii mai buni decat ei. Pentru ca atata pot, nu au altceva cu care sa straluceasca...Sa le fie ....marți, 14 ianuarie 2014

Seara muzicala

Asta seara am fost la o pizzerie unde am ascultat muzica live.
Vocea superba si puternica a Biancai Maria, a rasunat in local si ne-a facut seara mai frumoasa.
Dupa o zi plina de munca ,o seara reusita , pe care o voi stoca in Catedrala Amintirilor mele.


duminică, 12 ianuarie 2014

Putina inspiratie

Ziua de ieri a fost dedicata temelor. Am tradus un articol pentru cercetare stiintifica , apoi m-am apucat sa fac o baza de date in acces, care m-a chinuit enorm. Dar am facut-o. Simteam ca imi plesneste capul, dar am terminat temele. 
Azi probabil creierul meu a dorit relaxare. Asa ca am terminat aproape un tablou inceput de anul trecut.
Am avut putina inspiratie....Si am mai terminat unul . Asa ca am doua lucrari noi. Dar pe dupa amiaza , dupa ce m-a obosit concentrarea asupra formelor si culorilor, am simtit nevoia sa ies afara, la aer. O gura de aer aveam nevoie. Si mi-a facut bine, caci nu mai suport sa stau in casa ......vreau la aer, sa simt ca nu ma retine nimic si ca pot bantui pe strazi....in zgomotul tumultos al gandurilor mele. 

Este o copie dupa Oleniuc...in stilul meu.